Central Classics

Vragen?

Als het antwoord op je vraag niet hiernaast te vinden is, stel dan je vraag a.u.b. in eerste instantie via de mail
(er wordt zo snel mogelijk geantwoord), of bel 06 305 425 28 op kantoortijden.

Frequently Asked Questions  -  Standhouders

- Hoe zit het met de corona-maatregelen?
Central Classics wordt gehouden als er geen grote belemmeringen zijn i.v.m. corona. Er wordt uitgegaan van weer een normale beurs, de organisatie is in volle gang.

- Hoe zit het met de bouwjaargrens van 1980?
Alle motoren, brommers en onderdelen die op de beurs worden aangeboden moeten van 1980 of ouder zijn. Repromateriaal dient voor tweewielers uit 1980 of ouder te zijn. Alle goederen die hier buiten vallen dienen op het eerste verzoek van de organisatie van de beurs verwijderd te worden. (Hier wordt voor het begin van de beurs op gecontroleerd, gewoon niet meenemen.)

- Hoe kan ik me als standhouder aanmelden?
Gebruik het aanmeldformulier dat te downloaden is onder "Stands", of bel/schrijf Central Classics en het aanmeldformulier wordt opgestuurd.
Bestaande standhouders ontvangen automatisch begin juli een mail met info over de komende beurs. Zij hebben de tijd
tot 1 september om hun deelname te verlengen. Ze zijn dan zeker van deelname.

- Wanneer weet ik met zekerheid of ik als standhouder kan deelnemen?
Bestaande standhouders zijn inmiddels allemaal gebeld en zijn geïnformeerd.
Vanaf 1 november wordt naar dan weer beschikbare stands en de nieuwe aanmeldingen gekeken, zij ontvangen vanaf 1 november bericht van wel of geen deelname.

- Ik heb een tijdje geleden bericht ontvangen dat er geen standruimte meer was, maar nu wordt iemand anders nog wel ingeschreven, hoe kan dat?
Wel of geen standruimte is afhankelijk van wat er op de beurs wordt aangeboden. Het aantal beschikbare stands is ingedeeld in categorieën, b.v. motoren, bromfietsen en onderdelen als eerste en belangrijkste categorie. Gereedschap, kleding, helmen, etc. als tweede categorie. Deze categorieën hebben ieder een bepaalde hoeveelheid stands, er is meer standruimte voor motoren en brommers dan voor gereedschap en kleding. Als er zoveel standhouders voor de tweede categorie zijn ingeschreven als daarvoor standruimte beschikbaar is, dan stopt daarvoor de aanmelding. Voor de eerste categorie kan er dan nog steeds plaats op de beurs zijn en kan de inschrijving daarvoor dus langer lopen.

- Heb ik een vaste plek als ik de volgende beurs weer kom?
Een vaste plek is niet gegarandeerd. Maar standhouders die iedere beurs deelnemen hebben indien mogelijk de zelfde plek, per beurs doet de organisatie hiervoor zijn best.

- Kan ik ook 1 dag staan?
Nee, de beurs bestaat uit 2 dagen. Tussendoor afbouwen en vertrekken is niet mogelijk.

- Mag mijn aanhanger in de hal staan?
Aanhangers horen buiten op de parkeerplaats voor de standhouders, niet in de hallen. Alleen als een aanhanger functioneel onderdeel van de stand uitmaakt kan die in de hal staan.

- Ik heb een te grote of te zware bus/vrachtwagen, hoe gaat dat dan?
Neem contact op met de organisatie, we zoeken naar een oplossing.

- Mag mijn hond mee naar binnen?
Aangelijnde honden zijn welkom. Het kan erg druk zijn, uw hond moet daar wel tegen kunnen.

- Mag ik roken in de hallen?
Nee, Expo Houten heeft voor het hele gebouw een rookverbod voor bezoekers én standhouders. Bij de in- en uitgangen is buiten mogelijkheid om te roken.

Terug naar de standhouderspagina

 

CENTRAL CLASSICS   -   DE OLDTIMER BEURS VOOR MOTOREN, BROMFIETSEN EN ONDERDELEN IN 'T HART VAN NEDERLAND   -   EXPO HOUTEN