Central Classics

Overzicht standhouders vorige beurs

Klik hier voor het overzicht

 

Een enkele motor of bromfiets verkopen

Als je als privé-persoon één motor of bromfiets (uit 1980 of ouder) wilt verkopen op de beurs kun je het beste mailen of bellen voor overleg. We doen ons best een plaats voor je te vinden.

 

Opbouw stands

Vrijdag 18 december van 14.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 19 december van 07.30 tot 09.15 uur binnenrijden, uiterlijk 09.30 alle auto's en bussen naar buiten, beurs open voor publiek 10.00 uur.
Zondag 20 december geen opbouw
(open voorstandhouders om 09.00 uur)

 

Afbouw stands

Zondag 20 december van 16.00 tot 20.00 uur

 

- Hoe zit het met die bouwjaargrens?
- Wanneer weet ik of ik standruimte op de beurs heb?
- Kan ik ook 1 dag staan?
Meer vragen én de antwoorden vind je hier.

 

 

Planning

2019:
za 14 + zo 15 december

2020:
za 19 + zo 20 december

 

Alle ingebrachte goederen dienen direct met motoren of bromfietsen uit 1980 of ouder verband te houden.
Jongere goederen NIET meenemen, hier wordt voor het begin van de beurs op gecontroleerd. Repromateriaal dient voor 1980 of ouder bedoeld te zijn.

 

Aanmelden voor Central Classics 8
op 19 en 20 december 2020 is mogelijk via het formulier rechts

Vaste standhouders hebben afgelopen december hun overzicht voor deelname aan de volgende beurs ontvangen en hebben
tot 31 mei de tijd om opnieuw in te schrijven. Ze zijn dan zeker van deelname.

Nieuwe standhouders kunnen zich nu al aanmelden met het aanmeldformulier dat hiernaast te downloaden is.

Vanaf 1 juli worden nieuwe standhouders ingeschreven. Hiervoor worden de standplaatsen gebruikt die zijn vrijgekomen. (Dus van standhouders van de vorige beurs die zich op 1 juni niet meer opnieuw ingeschreven hebben.) Vanaf 1 juli worden nieuwe standhouders over hun inschrijving geïnformeerd, in principe via de mail.

Indeling beursvloer. Er wordt ingeschreven volgens een verdeling van wat er op de beursvloer aangeboden wordt. In de praktijk zullen aanbieders van gereedschap, helmen, kleding, e.d. eerder niet meer ingeschreven kunnen worden omdat de beschikbare standruimte voor dit aanbod vol zit. Terwijl er dan nog wel standruimte zal zijn voor aanbieders van motoren, bromfietsen en onderdelen. Op deze manier wordt iedere Central Classics beurs met een gevarieerd en kwalitatief aanbod voor de bezoekers samengesteld.

 

Stands

Een standruimte is 3,50 x 1,80 meter en kost € 55,00.
Standhoudersticket (voor vrijdag, zaterdag en zondag) voor iedere persoon op de stand €12,00 p.p. (Dames zijn ook voor standhouders gratis, maar er is altijd 1 betalende persoon per stand.)
Een tafel is 1,60 x 0,80 meter, kosten (per set van 2) € 10,00.
Stroom (zelf verlengsnoer meenemen) € 10,00.

Hoogte stand maximaal 3,50 meter. Stands zijn met auto of bestelbus (tot MAXIMAAL 3.500 kg) en aanhanger te bevoorraden. Standhouders met een bus of vrachtwagen zwaarder dan 3.500 kg mogen NIET de hallen in en kunnen bij inschrijving met de organisatie overleggen.

In de Expo Houten hallen ligt tapijt. Onder motoren en bromfietsen hoort een olieopvang te liggen, de organisatie heeft hiervoor tapijttegels beschikbaar. Losse onderdelen die worden uitgestald op de grond horen op door de deelnemer zelf meegebracht zeil te liggen.

 

Gereedschap, kleding, etc.

Central Classics wil een reeks goede en sfeervolle beurzen maken. Natuurlijk zijn stands met gereedschap, accessoires, kleding en miniaturen aanwezig, maar wel in verhouding: het hoofddoel is de oude beurssfeer van een ruim aanbod van motoren en bromfietsen weer terug te halen. Daarom is er bij deze indeling een zodanige afstemming dat niet iedereen b.v. dezelfde gereedschappen te koop heeft, en is er een maximum aan dit aantal aanbieders. In de praktijk zal de beurs voor deze aanbieders daarom eerder vol zijn dan voor aanbieders van motoren, bromfietsen en onderdelen.

Mail: info@centralclassics.nl

 

Opbouw stands

Vrijdag 18 december van 14.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 19 december van 07.30 tot 09.15 uur binnenrijden, uiterlijk 09.30 alle auto's en bussen naar buiten, beurs open voor publiek 10.00 uur.
Zondag 20 december geen opbouw
(open voor standhouders om 09.00 uur)

 

Afbouw stands

Zondag 20 december van 16.00 tot 20.00 uur

 

Central Classics is een tweedaagse beurs. Deelnemen op alleen een zaterdag of een zondag is niet mogelijk.

 

Reglement

Central Classics wil een reeks goede en prettige beurzen maken.
Daar zijn enkele afspraken voor nodig, lees a.u.b. het reglement.
Klik hier voor het Reglement Central Classics beurs

Aanmeldformulier - NL

 

Download hier alleen het reglement

Reglement - NL

 

 

CENTRAL CLASSICS   -   DE NIEUWE OLDTIMER BEURS VOOR MOTOREN, BROMFIETSEN EN ONDERDELEN IN 'T HART VAN NEDERLAND   -   EXPO HOUTEN